Subscribe via RSS Feed

Weendy Blog Features Ingrid Larouche

[ 0 ] Mund 21, 2013 |

ingrid-forward-slider
Këtë javë kapur me Ingrid Larouche, grua që dominonte në AWT 2011 dhe 2012. Dhe mund të bëjë këtë përsëri këtë vit.

Lundrojnë numër: CAN 66Ingrid-winnings4x6
Kombësi: Kanadez
Vendbanim: Hood River, Oregon, SHBA
Windsurfing filluar: në 22 vjeç
Spot Kryesore: Rezervuar për shumëzimin e peshkut, Gryka Columbia
Debut AWT: 2010
Sponsorët: MAUI sails, Dakine, MAKANI FINS, Chinook
Gear Favorite: Dashuria mutants MauiSails mia dhe porosi bordi Quatro

Weendy: Çfarë është skena rrëshqitje në ajër si ku jetoni (Gryka e lumit Columbia, Oregon)?

Ingrid: Gryka është e bukur aq shumë! Në një ditë me erë (e cila atje, është 3.3 apo të vogla), parking do të jenë plot e përplot njerëz rritjen e ajrit dhe duke hipur bymehet. Shumica e njerëzve janë në erë të lartë vetëm. Kjo është kur merr bymehet madh dhe ofron ramps bukur. Skena freestyle është awesome too …

Për të vazhduar leximin, shkoni në blogun weendy këtu.
weendy_logo_websmall100wide

Category: News, Rider of the Week

Comments are closed.