Subscribe via RSS Feed

Weendy блог карактеристики Ингрид Larouche

[ 0 ] Мај 21, 2013 |

ingrid-forward-slider
Оваа недела фатени со Ингрид Larouche, жената која доминираше на AWT во 2011 и 2012. И може да го стори тоа повторно оваа година.

Плови број: CAN 66Ingrid-winnings4x6
Националноста: Канадската
Престој: Hood River, Орегон, САД
Почна сурфање на ветер: на 22 години
Дома точка: Мрестилиште, Колумбија дефиле
AWT деби: 2010
Спонзори: MAUI едра, DAKINE, MAKANI FINS, CHINOOK
Омилена Менувач: Сакам мојот MauiSails мутанти и обичај Quatro одбор

Weendy: Што е боречка сцена како, каде живеете (Колумбија реката дефиле, Орегон)?

Ingrid: Сртот е толку многу забавно! На ветровит ден (кои таму, е 3.3 или помали), на паркингот ќе биде полн со луѓе зголемување на воздух и јава отече. Повеќето од луѓето се во високо ветер само. Тоа е кога на отече добива голема и обезбедува убаво рампи. На местото на настанот слободен стил е одличен премногу …

Да се ​​продолжи читањето, оди на weendy блог тука.
weendy_logo_websmall100wide

Category: News, Rider of the Week

Comments are closed.