Subscribe via RSS Feed

Vala Bash Vetëm Ditë Away

[ 0 ] Qershor 14, 2013 |

russ-cape-aerial

Lumi pistoletë Vala Bash, paraqitur nga starboard dhe Severne, është vetëm disa ditë larg. Pistol ka qenë në dërgimin e mallrave kohët e fundit. Ka qenë shumë e veprimit me Pros ndalur në fillim të akorduar në kushtet. Vendasit kanë qenë aty duke shënuar kushte të epikës gjithë sezonin, por Levi Siver dhe Russ Faurot payed një vizitë, vetëm në kohë për një bymehet mirë me madhësi me disa era serioze. Dita e parë e bymehet pa Russ Faurot kapur disa epike vela Cape Sebastian. Russ ishte vetëm në gjendje të lundrojë për një ditë, por bëri shumica e tij duke shënuar 3 Sesionet maxed jashtë në 4.2 dhe 3.7 sails.

Russ-cape-seb-wave3

Jo për të bërë jashtë, Levi Siver tregoi për gjysmën e pasme të bymehet, dhe grisi vendin copa-copa. He was there filming for an upcoming feature, and put on quite a show. Levi sailed both Cape Sebastian, and the Rock. As you can see by these images, Pistol River delivered the goods! Here’s hoping for more of the same for the Wave Bash!

Levi-Pistol-Backloop

Dana-backside-air

Fotografitë nga Boardhead International

Levi-backloop-cape-seb

russ-cape

Photos by Trudy Lary

Kategori: Lajm, Pistoletë Lumi Vala Bash

Komentet janë të mbyllura.