Subscribe via RSS Feed

Hatteras Jam Vala

PërOrarTransport / StrehimMotVullnetar

12-15 shtator, 2012

Kepi ​​Hatteras, NC është Lindje bregdetare e SHBA destinacion Kryeministri wavesailing. Zinxhir ishujsh pengesë në brigjet e Karolinës së Veriut sigurojë shesh lojrash për të gjetur të përsosur anë-off ideal wavesailing dhënë mbizotërues NE / SW drejtimet e erës. Shoqëruar me bymehet periudhë të gjatë të gjeneruara gjatë sezonit të Uragani vjetor, Kepi ​​Hatteras është magnet vala për kushtet e klasit botëror gjatë sezonit të kryeministrit valë tropikale.

Valë e fundit / oqean gara filloi rrëshqitje në ajër çdo vit përgjatë bankat e jashtme (OBX) në 2008 me Hatteras origjinale LoopFest / WaveFest. Ngjarjet ishin shumë "Rrënjët e barit" me pjesëmarrjen kryesisht lokale, organizatë, dhe një grusht sponsorizimi rrëshqitje në ajër mbështetje të industrisë. Në 2009, një fokusi u vu mbi vela valë me dritare ngjarje të planifikuara gjatë gjithë pranverës, Verë, dhe Renia. Pjesëmarrja u rrit së bashku me mbështetjen e sponsorizimit. Kushtet për të dyja 2008 dhe 2009 Ngjarjet shënoi dhe ushqej ishte i lartë për të ndjekur në konkurse dhe tubime përqendrua në hyrjen në Oqeanin Atlantik dhe Hatteras wavesailing. Në 2010, Ngjarja ishte i rafinuar, kondensuar, dhe të organizuar për të drejtuar gjatë sezonit të kryeministrit valë tropikale. Sponsorizimi Mbështetje ishte fortë si nga industria e rrëshqitje në ajër, si dhe biznesit lokal, dhe i hipur mbi suksesin adrenalin të lartë nga Pistol Bash lumit Vala, Hatteras Jam Vala u krijua për të shënuar sa më mirë! The 2010 Ngjarja u mburr nivelin fortë pjesëmarrjes running, dhe përfshinte dy veprime të përditshme ujit si dhe tubime natës dhe aktivitetet. Hatteras Jam Vala 2010 ishte në fund të verës / highlight fillim Renia e Hatteras 2010 rrëshqitje në ajër vit!

Për fat të keq Uragani Irene goditi Hatteras vetëm para contest daton në 2011 mbylljen e rrugëve dhe anulimi i konkursit.

Për 2012, Hatteras Jam Vala duhet të jetë një ndalesë e shkëlqyer për Tour Tour rrëshqitje në ajër Amerikane. Valë Kushtet kryeministër janë të ngjarë të zjarrit siguruar disa nga veprimet më të mira gjenden në kontinent SHBA. Definitely një Tour ndaluar të mos humbasë!

Udhëtim në Hatteras:
Aeroporti më të afërt: Norfolk Ndërkombëtare (ORF) - Rekomandoni furgon ose 4WD SUV me qira për 2.5 makinë orë nga aeroporti në Avon, NC.
Drejtime: MapQuest ORF Aeroportit të Avon, NC
Këshilla Travel: Shtator siguron verë si motit / të ujit kushteve të ngrohtë. Trungjet e mundshme vetëm apo të lehta springsuit / neoprene top. Moti është ose e bukur ose keqe Uragani në shtator. Në mënyrë ideale, një stuhi mund të jetë atje, por në det të hapur rruga me asnjë shans për një furçë ose nga ndikimi. Kjo vendosur deri vetëm që do të sigurojë fryhet shkëlqyer dhe motit të përsosur.

Kushtet Wavesailing: Shtator ofron bymehet gjatë periudhës tropikale kryesisht bymehet SE. Erërat mund të jenë të lehta nga JP apo ne në adoleshencë e sipërme, ulët 20s varg mph. Sillni bordit notues dhe të lehta valë ajrore me vela kit. Masts Extra janë të këshillueshme për shkak të kushteve të vështira Getting out, por në anën plus, ka shumë dyqane të shumta rrëshqitje në ajër të vendosura në Avon për të zëvendësuar pajisjet e thyer, nëse me përvojë!
Edhe, të jetë i sigurt për të sjellë mjaft e sunscreen!
Kushtet e ujit përfshijnë kilometra të bregdetit ranor, dhe rrip rëre vetëm thyen. Asnjë shkëmbinj apo shkëmbinjtë të luftoj me të. Nëse keni larë në një milje poshtë në plazh, nuk shqetësohet tjera përveç rritje gear.
Temp uji është i ngrohtë në shtator dhe mesataret në mes 80+ gradë! Temps Air mesatare në mes të viteve '80, si dhe.

Vende Event zakonisht rekomandojnë qasje 4WD, pse nuk do të jetë mjaft i pjesëmarrësve me 4WDs kështu që nëse keni nevojë për një udhëtim, dikush do të jetë në gjendje për t'ju çoj jashtë në plazh. Edhe, ka parking mjaftueshëm shtruar me një rritje të shpejtësisë së zakonisht më pak se disa qindra metra në ujë.

Për pyetje në lidhje bllokim Vala Hatteras 2012, Bill Bell kontaktoni në: obxbill@gmail.com

-Fjalët nga Bill Bell

Mahalo Sponsors