Subscribe via RSS Feed

Четири Сан Карлос пустината пресметка

ЗаРаспоредВреметоВолонтираатРезултати

Јули 28 - Август 4, 2012

SoloSports нуди специјална $1,500.00 цена за недела на натпреварот, вклучувајќи ги сите храна и пијалоци (јадеме како кралеви). Пијалаците пиво, вино, духови, коктели и нашите светски познатиот Долна магли. Употреба на сите играчки како чантата, застане лопатка одбори, кајаци, планински велосипеди и повеќе ќе бидат вклучени. Секој гостин да е делукс мини кабина шатор целосно натоварен со влошки, перници и свежо испраните вреќи за спиење. Дневен топла тушеви, интернет, и користење на играта соба, со TV / DVD, базен маса, пикадо, foosball и библиотека се исто така достапни. Можете да додадете лет од Сан Диего во кампот за $650.00 на оние кои сакаат надградба.

2011 Сан Карлос Кактус првенство Видео

2012 Quatro Пустинска пресметка Фотографии

Gallery not found. Pleasecheck your settings.