Subscribe via RSS Feed

Транспорт / Сместување

ЗаРаспоредТранспорт / СместувањеВреметоВолонтираат

Да одам таму: Летаат во Норфолк Вирџинија. Аеродромот кодот е ОРФ. Рент а кар или координација со Sam Bittner на sam@tradewindevents.com за возење на Hatteras. Во врска со 3 час возење од аеродромот. Исфрлувачкиот подели со голема група може да биде одличен договор. Ако сте во потрага за луѓето да соба со, контактирајте sam@tradewindevents.com. Препорачани е Надворешна Плажи одмор за изнајмување.

 

Mahalo спонзори