Subscribe via RSS Feed

Transport / Strehim

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

slider-santa-cruz

Hello Potential Riders and Spectators of the Santa Cruz Goya Windsurfing Festival.

We are getting super pumped up for the first event of the tour to kick off! Konkursi është ngjarja më e lehtë për të marrë për të gjitha ngjarjet në turne. San Hoze aeroport (SJC) shpesh është aeroporti më e lirë për të fluturuar në, por Opsionet tjera përfshijnë SFO dhe lisi. Marrë me qera një makinë me shokët, ose carpooling me dikë që është e makinës poshtë nga gryka për transport është i rekomanduar.

Ka disa opsione strehim, dhe më shumë gjasa do të përhapet nga pak. Davenport është qyteti më i afërt dhe Santa Cruz është vetëm një 20 min me makinë në jug të Waddell. Nëse jeni të aftë të mjaftueshme për të kampit në mot të ftohtë, ka një mami e madhe dhe terren Pop kamp, Grove Pisha Bob, në Santa Cruz. Numri i tyre është (831)426-2960.

Nëse jeni duke kërkuar për një kombinim të kampe ose kabina me opsionin e internet, Costanoa AOK është vetëm 5 kilometra në veri të Waddell. Their website is costanoa.com.

Një tjetër alternativë për konkurrentët është që të postoni në iwindsurf se ju jeni duke kërkuar për një dhomë. Ka shumë windsurfers miqësore në fushën e të cilët janë të gatshëm për të hapur dhomat e tyre mysafir për konkurrentët që udhëtojnë në nga jashtë qytetit.


Pamje Waddell, AZ 85355 në një hartë më të madhe