Subscribe via RSS Feed

Формат

2014 AWT Divisions:

Professional, Аматерски, Жени, Младински (18-) and Masters (45+) with a sub division of Masters: Големите мајстори (55+).
 
Учесниците најдобрите 4 први во 2014 Американски сурфање на ветер турнеја ќе се смета во конечниот биланс за целокупната победници. Поени ќе бидат доделени во секој настан со победникот постигнувајќи максимум поени. Winners will be awarded at each individual event and the overall tour champions will be announced at the ceremony following the tour finale in Maui. Points will be awarded as follows: