Subscribe via RSS Feed

Распоред

ЗаРаспоредТранспорт / СместувањеВреметоРезултати

AWT_HATTERAS_BANNER_560x300_blue

Регистрирај се за 2013 Турнеја денес

Hatteras бран џем Распоред

Натпревар прозорецот: 16-21 септември. Локација и време за да се утврди секој ден во зависност од условите.

Недела: 7часот: Ветер-Некомерцијално: Проверете Во / Регистрација

Понеделник: 7часот: Ветер NC клиника Кевин Pritchard и филм, Новиот Хаваи со Фабрис убавите

Вторник: 7часот: Фокс Спорт

Среда: 7часот: Океанот воздух

Четврток: 7часот: Авон плови куќа

Петок: 7часот: Koru клуб Свечено затворање

Сабота: Завршам натпревар ако е потребно со награди на плажа

AWT-Hatteras-Tshirt_Back