Subscribe via RSS Feed

Orar

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

pistol-banner-jn

E martë 18 qershor- E diel 23 qershor:
Contest windsurf në Pistol River State Park
Windsurfing Skippers takim do të mbahet çdo mëngjes në orën 10:00 në Pistol State Park River përveç postuar ndryshe në derën e përparme Inn e Beachcomber.

E hënë, 17 qershor:
Stand Up Klinika & Dita Demo në han të Beachcomber
6-7PD: Kontrollo Në / Regjistrimin në Inn e Beachcomber.
7PD: BBQ dhe Birra Keg për konkurrentët dhe stafin. Komuniteti ftuar. $12 për BBQ

E martë, 18 qershor:
11am SPB Klinika me Bernd ROEDIGER pistoletë në River State Park
Plya Del Sol: Përmend ju jeni një konkurrent për zbritje

E mërkurë, 19 qershor:
Deti Star / Deti Sat përmendje për darkë ju jeni një konkurrent për zbritje

E enjte, 20 qershor:
Buff Manfia në ndërtesën Rush për të gjithë ju mund të hani makarona

E premte, 21 qershor:
Kryeministri movie Pascal çartur në Kishën lokale, Darka në Plya Del Sol

E shtunë, 22 qershor:
Darka dhe Awards në 20:00 County Fairgrounds Curry
BBQ dhe birrë ndjekur nga çmime, shpërblime dhe Raffles. Music by Spoon Hënë Luke Mathison s band

E diel, 23 qershor:
Konkurs Complete. Çmime mbetura paraqitura në plazh. Shko tek darkë në Pub Vista në qoftë se ju jeni ende në qytet.

*Darka është dhënë për konkurrentët, të hënën dhe netët e shtunë

*E mërkurë 18 qershor- E diel 23 qershor:
SPB Inn e Challenge Beach Gold Beachcomber në frontin e Inn e Beachcomber çdo mëngjes në varësi të kushteve të.

Pistol-River-Sponsors-bw-560