Subscribe via RSS Feed

Распоред

ЗаРаспоредТранспорт / СместувањеВреметоРезултати

pistol-banner-jn

Вторник 18 јуни- Недела 23 Јуни:
Windsurf натпревар на пиштол реката членка парк
Сурфање на ветер скипери Средбата ќе се одржи секој утро во 10:00 на пиштол реката членка парк, освен ако поинаку не е објавено на влезната врата на Ин на Beachcomber.

Понеделник, 17 јуни:
Stand Up клиника & Демо ден во Ин на Beachcomber
6-7часот: Проверете Во / Регистрација во Ин на Beachcomber.
7часот: BBQ и барут пиво за конкурентите и вработените. Заедница поканети. $12 за BBQ

Вторник, 18 јуни:
11ам ДПЛ клиника со Бернд Roediger на пиштол реката членка парк
Plya дел Сол: Спомнуваме сте конкурент за попуст

Среда, 19 јуни:
Морска ѕвезда / Море Саб за вечера споменување сте конкурент за попуст

Четврток, 20 јуни:
Manfia Buff во брзање зграда за сите можете да јадете тестенини

Петок, 21 јуни:
Pascal Харди филм Премиер на помесна Црква, вечера во Plya дел Сол

Сабота, 22 јуни:
Вечера и награди на Кари округот fairgrounds 20:00
Скара и пиво проследено со награди, награди и томболата. Музика од бендот Месечината Лука Mathison е Лажица

Недела, 23 јуни:
Целосно натпревар. Останатите награди презентирани на плажа. Одат на вечера во Виста паб ако се уште се во градот.

*Вечера е предвидено за конкуренти во понеделникот и саботата ноќи

*Среда 18 јуни- Недела 23 Јуни:
СУП Ин на злато Beachcomber плажа предизвик пред Ин на Beachcomber секое утро во зависност од условите.

Pistol-River-Sponsors-bw-560