Subscribe via RSS Feed

Orar

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

slider-santa-cruz

Orari i ngjarjeve

E mërkurë 29 maj
Hapja Davenport Partisë Roadhouse 5-Close
Regjistrimi / Check-in në Roadhouse Davenport 5-7 PM
Darka Konkurrenti 07:00

E enjte, 30 maj – E diel, 2 qershor
10:00në: Skippers Takim në Waddell Beach përveç postuar ndryshe. Contest herë në bazë të kushteve të.

E shtunë 1 qershor
Mbyllja në Partinë Surf Davenport dhe lundrojnë 06:00