Subscribe via RSS Feed

Orar

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

E mërkurë, 24 tetor:

Neil Pryde Maui: 5-7 PD: Regjistrimi / Kontrollo Në për Konkurrentët

6-8PD: Darkë

E enjte, 25 tetor: Ceremonia e hapjes në Ho'okipa 10:00

Flatbread: Darkë 10% off për konkurrentët dhe miqtë

Charley-së: Partia Pas dhelpër e shfaqur Mark Johnstone. Dyer at 09:00

E premte, 26 tetor: Hot Dogs dhe muzikë në Riders Përjetshme Kokë katërtat, 154 Hana Hwy 6:30-9PD

E shtunë, 27 tetor: Kanaha Kai Windsurfing Partia II (Hot Niset Maui & Kanaha Kai Partia) Kliko Këtu për më shumë info. Pas Partisë në të casanova: Kliko Këtu për më shumë info.

E diel, 28 tetor: Quatro / Goya / MFC Partia në fabrikë konservimi Pauwella

E hënë, 29 tetor: Night Hapur

E martë, 30 tetor: Colleen-së në Haiku. Burger dhe Birra natë. Happy Hour gjithë natën.

E mërkurë, 31 tetor: Halloween në Lahaina. Veshin kostume tuaj të plazhit!

E enjte, 1 nëntor: Cafe Mambo: 10% off darkë për konkurrentët dhe miqtë

E premte, 2 nëntor: Së pari të premten në Wailuku

E shtunë, 3 nëntor: Mbyllja ceremonitë për Maui Makani Classic në plantacion Maui Tropical 7-10 PD

Mahalo Sponsors