Subscribe via RSS Feed

Распоред

ЗаРаспоредТранспорт / СместувањеВреметоРезултати

Распоред на настани

Среда 13 јуни
Кари округот fairgrounds:
5-7часот конкурент Проверете Во
7-8 часот Вечера со музика од пиштол реката трио

Четврток 14 јуни-недела 17 јуни
Пиштол реката членка парк
*Секојдневно скипери исполнување на плажите во 10:00 освен ако не е поинаку назначено на Информативната табла
*Натпреварот ќе се кандидира на целиот ден како услови дозволуваат

Недела 17 Јуни
Вечера и награди на Кари округот fairgrounds 20:00

Mahalo спонзори