Subscribe via RSS Feed

Santa Cruz

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

slider-santa-cruz

Waddell Creek, njëri prej prishet Kryeministri Kalifornisë plazh, është përsëri vendi i ngjarjes për të hapjes së AWT Tour 2013 sezon për të tretin vit radhazi me Santa Cruz Festivalin Goya rrëshqitje në ajër. Konkurrentët nga anembanë globit janë të vendosur të zbresë mbi këtë shtrirje kontestuar e plazhit që ulet drejtpërsëdrejti në rrugën e makinës madhe erës pjesën veriore të Kalifornisë. Nuk është çdo tregues se kushtet lokale rrip rëre janë në një nivel shumë të favorshme për këtë kohë të vitit tashmë të. Në javët e ardhshme shpie deri në ngjarje ekziston është vetëm do të jetë derisa arritni më shumë nga shtohet hyrëse jug që me të vërtetë të përgatisë terrenin për Waddell për të ofruar një pjatë të majave shreddable në një mjedis të synuar të pasur.

Kjo shfaqje do të jetë një për të të mos humbasë, dhe ju mund të bast se do të ketë një ekip të fortë të marinarëve vendore dhe jo vendore të gatshëm për të përziejnë atë dhe të bëjë luftë serioze. Nuk është kurrë një moment të shurdhër si Pro, Amator, Masters, Grand Masters, dhe ndarjet Rinia marrin në skenë për të treguar se çfarë ata kanë për të ofruar gjyqtarët dhe spektatorët që do të vijë deri jashtë HWY 1 gjatë vikendit të fundit në maj. Vitin e kaluar ofruar nivelin më të lartë të performancës nga larg shihet ndonjëherë në një ngjarje me vela tundur në kontinent, dhe bar është vetëm do të jenë të vendosur e lartë këtë vit.

sc-prize-money-2013

Gëzojnë këto video nga 2013 ngjarje.

Gëzojnë këto video nga 2012 ngjarje.