Subscribe via RSS Feed

Santa Cruz Day 1

[ 0 ] Mund 31, 2013 |

Faleminderit për durimin tuaj me LiveCast. Ne jemi duke përjetuar vështirësi teknike dhe janë duke punuar drejt një zgjidhjeje.

AWT Santa Cruz Goya Windsurfing Festival… Day 1 Veprim
The 2013 Amerikan Windsurfing Tour nisi në stilin me një veprim-mbushur ditën e parë në Festivalin e Santa Cruz Goya rrëshqitje në ajër të mbajtur në Waddell Creek. Era kap nga mëngjes vonë mjaftueshme për të marrë e ndarjes amator në rrugë dhe nga mesdita bymehet ndërtuar të përkryer për të marrë të mirat jashtë duke treguar stuff e tyre. Le të shikojmë disa nga pikat kryesore.

levi-tweak-sc13

PRO Heats - Round 1
Në mënyrë që të japin konkurentëve kohë mjaftueshëm për të shfaqë një lëvizje e mirë e tyre duke kërcyer dhe dy rides të valë kreu gjykatësi Keith Teboul vendosur gjatësitë e ngrohjes për 14 minuta, të cilat kanë provuar të jetë thirrja e përkryer. Goya Windsurfing Festivali mbrojtur Champ Levi Siver (Quatro / Goya) vendosur bar në fillim Heat 1 me nënshkrimin e tij tweaked goditje ninja në një valë të caktuar. Casey Hauser gjithashtu përparuar nga kjo ulje ngrohjes një lak bukur mbrapa dhe disa rides të ngurta valë. Heats 2 dhe 3 nuk ishin bërë pirg me valët vendosur, por patjetër bërë pirg me talent. Kevin Pritchard dhe Bernd ROEDIGER secili fitoi të tyre përkatëse nxehet me Kai Katchadourian dhe Tyson Poor gjithashtu avancimin.

Papritmas, gjithçka ndryshoi me ngrohje 4 sikur dikush e goditi një switch dhe shtohet filluar pompimin përmes. Morgan Noireaux mori ngrohjes me unazore Slashy ende stil të qetë dhe vala e madhe e tij prapa. Francisco Goya gjithashtu avancuar me hitet e tij të valë vertikale dhe lëviz duke kërcyer mëdha.

Ngjarja e parë e vërtetë e nofulla-rënë erdhi momenti në afsh 5 me Marcilio "Brawzinho" Browne fërkimit një të dyfishtë të madh përpara. Ai mori fitoren e ngrohjes me Russ Faurot edhe avancimin në sajë të disa rides të mëdha valë dhe sythe e mëdha Back. Ngrohje përfundimtar raundin e kishte AWT-së 2013 përgjithshëm kampion Camille Juban fituar vetëm përpara Bryan Metcalf-Perez, me dy vela një ngrohje të ngurta.

brawz-sc13
PRO Heats - Round 2
Veprimi ishte intensive me tre-njeri nxehet i raundit të 2. Së pari u Siver fituar ngrohjes me Metcalf-Perez edhe avancimin duke lënë jashtë nga Faurot ngushtë e margjinave. Browne ishte në atë përsëri absolutisht fërkimit një tjetër Dyfishtë Forward në fillim të nxehtit dhe tortues deri disa rides të këndshme gjatë rrugës për një tjetër fitore ngrohjes. Morgan Noireaux gjithashtu avancuar duke trokitur dytë nga Francisco Goya. ROEDIGER mori ngrohjes ardhshëm mbi Pritchard me Varfër u eliminua nga eliminimit të vetme. Ngrohjes përfundimtar i raundit të 2 pa Juban tortues deri një rezultat të bukur duke kërcyer në një lak tweaked-out Push me Katchadourian edhe përparonin mbi Hauser.

Ne po shohim përpara për të madhe disa gjysmë-finale nxehet sot me Siver kundër ROEDIGER, Noireaux dhe Katchadourian dhe Juban marrë në Metcalf-Perez, Browne dhe Pritchard.

morgan-1hand-back-sc13
AMATEUR Heats
Ishte një ditë e ngurta të veprimit Amatori wavesailing në ditën e një prej 2013 Goya Windsurfing Festival. Riders shquar për postim fitore në dy raundet e një dhe dy të përfshira Jerry McKay, Reed Nelson dhe Jonny Poore. Hedhje dhe rides nga këto guys ishin tepër të ngurta dhe ne do të shohim nëse AMS tjetër mund të hap atë të mjaftueshme për t'i arrijë. Ngrohjes përfundimtar i ditës u fitua nga Marc Bitoun cili është në kërkim si ai është definitivisht për sfidë së bashku me Eric Wallace, Brett Greene, Jordan Reid dhe Casey Rehrer.

Gratë, Ndarjet dhe Masters Grand Masters
Ingrid Larouche ishte kthyer duke mbrojtur titullin e saj të Santa Cruz dhe vihet në një shfaqjeje të fortë të sythe dhe rides valë për të çuar përpara nga të nxehtit e saj së bashku me Miho Tanaka. Tanaka fitoi Jam Vala Hatteras vitin e kaluar dhe po lundron mirë. Ngrohje të tjera pa Sarah Delauney vënien së bashku disa udhëtime të pabesueshme valë për të marrë atë vetëm përpara Fiona Wylde cili gjithashtu avancuar.

Një flotë e bërë pirg 18 mjeshtrave (45 dhe më të vjetër) mori në ujë për të na treguar hedhje e tyre më të mira dhe rides. Nuk ishte vetëm kohë të mjaftueshme dhe kushtet për të marrë përmes në raundin e parë, por fituesit e shquar e nxehet tyre përfshihet Dana Miller, Attila Tivadar, Gerritt Rutgers dhe mbrojtur kampion Brian Caserio. Gjithashtu avancimin në raundin e dytë ishin MacRae Wylde, Ferdinand Loffreda, Marty Rosse dhe Rich Wilde.

Grup prej katër Masters Grand lundruan një nxehtësi konkurrues me Bruce Dilbeck marrë raundin vetëm përpara Joe Ray, që zotëron lokal dyqan Davenport lundrojnë Surf.

Fjalët nga Pete Magazine Dekay Windsport, fotot nga Mike Archer AWT

cisco-sc13

kai-katch-sc13

camille-pushtweak

Amateur-day-1-sc13

Pro-day-1-sc13

masters-day-1-sc13

Kategori: Video Contest, Lajm, Santa Cruz Classic, Videos

Komentet janë të mbyllura.