Subscribe via RSS Feed

San Carlos Transportation / Strehim 2014

PërOrarTransport / StrehimMotRezultatet

baja-banner560x300-4

SoloSports është ofruar një të veçantë $1,650.00 Çmimi për javën e konkursit duke përfshirë të gjitha ushqimet dhe pijet (hamë si mbretër). Pije përfshijnë birrë, verë, shpirtrat, Kokteje dhe të famshëm tanë botës Mjegulla Baja. Përdorimi i të gjitha lodrat si surfboards, ngrihen bordet vozis, kayaks, Bikes malore dhe më shumë do të përfshihen. Çdo mysafir të merrni një tendë mini kabina luksoz ngarkuar plotësisht me pads, pillows dhe çanta fllad pastrohen gjumi. Dushe nxehtë të Përditshëm, internet, dhe përdorimi i dhomës game, me TV / DVD, tryezë pishinë, lojë me shigjeta, foosball dhe biblioteka janë gjithashtu në dispozicion. Ju mund të shtoni fluturimin nga San Diego në kamp për $650.00 për ata që duan upgrade.

More information on ride sharing to follow. Please contact Sam Bittner at sam@tradewindevents.com with any additional questions.