Subscribe via RSS Feed

Sam Bittner: Rider Weendy e Javës

[ 0 ] Qershor 25, 2013 |

Ju duhet patjetër të jetë i vetëdijshëm për faktin se Samantha Bittner nuk është vetëm një konkluzion AWT, por edhe Drejtori AWT Tour. Ne kemi kapur deri me Sam gjatë ngjarjes AWT parë në Santa Kruz, për të kapur një paraqitje e shkurtër si Tour amerikan Windsurfing është rritur vit të madh dhe më të mirë pas vitit.
sam-naish-on-the-beach
Windsurfing filluar: Në 22 vjeç. Mora një klasë rrëshqitje në ajër fillimi gjatë kolegj. Unë kurrë nuk kishte dëgjuar edhe të sportit deri 2007 kur unë isha në ekip gara varkë me vela dhe pashë se klasa rrëshqitje në ajër u ofrohet nëpërmjet vendin e njëjtë.

Sponsorët: Naish, Dakine, Makani Finssam-hookipa-tall

Gear Favorite: Unë jam me fat të ngasin Naish shkak se ata bëjnë gjithçka që kam nevojë për rrëshqitje në ajër. \Disiplina im primar është vela valë kështu që unë ngasin Bordin 74-litër Naish Vala dhe unë dua Chopper time mesëm!

Shtëpi: Haiku, Maui. Unë u rrit deri në Enumclaw, Washington, e cila është një qytet i vogël fermë, por kanë qenë në Maui për pesë vjet dhe se është vendi ku unë e quaj shtëpi.

Spot Favorite: Kuau / Mama 's vetëm në drejtimin e erës nga Ho'okipa.

Leviz Favorite: Lundrim me miqtë e mi! Sesionet e mia të preferuara janë duke shkuar në valë të mëdha dhe duke e bërë atë përsëri në plazh në një copë.

Sesioni mirë Ever: Pacasmayo, Peru me Kevin Pritchard pas konkursit verën e kaluar. Ne lundroi nga pika, dy milje në drejtimin e erës, hipur valët e gjata të jetës sime dhe më pas…
weendy_logo_websmall100wide
Për të lexuar pjesën tjetër të intervistës, ju lutem vizitoni Weendy Blog.

Kategori: Lajm, Rider e Javës

Komentet janë të mbyllura.