Subscribe via RSS Feed

Sam Bittner: Weendy Рајдер на неделата

[ 0 ] Јуни 25, 2013 |

Ти дефинитивно треба да бидат свесни за фактот дека Саманта Bittner не е само велосипедист AWT, но исто така и на AWT директорот на Тур. Ние фатени со Sam во текот на првите AWT настан во Санта Круз, да фати поглед на начинот на американски сурфање на ветер турнеја расте поголеми и подобри од година во година.
sam-naish-on-the-beach
Почна сурфање на ветер: На 22 години. Зедов почетокот сурфање на ветер класа во текот на колеџ. Јас никогаш не ни слушнале за овој спорт до 2007 кога бев на платноходка тркачки тим и видов дека сурфање на ветер класа беше понудено преку истото место.

Спонзори: Naish, Dakine, Makani Finssam-hookipa-tall

Омилена Менувач: Среќен сум да се прошетаат Naish, бидејќи тие се направи сè што ми треба за сурфање на ветер. \Мојата примарна дисциплина е бран едрење па јас јаваат на 74-литарски Naish бран одбор и јас сакам мојот медиум тикер!

Насловна: Хаику, Мауи. Јас пораснав во ENUMCLAW, Вашингтон, која е една мала фарма градот, но биле на Мауи за пет години и дека е местото каде што јас го нарекувам дома.

Омилено место: Kuau / Мама е само во правец во ветерот од Ho'okipa.

Омилена Премести: Едрење со моите пријатели! Мој омилен сесии се случува надвор во големите бранови и правејќи го врати на плажа во едно парче.

Најдобрите сесија Уште: Pacasmayo, Перу со Kevin Pritchard по натпреварот минатото лето. Ние отпловивме од точка, две милји во правец во ветерот, јава најдолго бранови на мојот живот, а потоа…
weendy_logo_websmall100wide
За да го прочитате остатокот на интервју, Ве молиме посетете го Weendy Блог.

Категорија: Вести, Велосипедист на неделата

Коментарите се затворени.