Subscribe via RSS Feed

Yasuhito Ogasawara

Yasuhito Ogasawara

Yasuhito Ogasawara
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hookipa
СПОНЗОРИ: Само
ВОЗРАСТ: 50
Место на живеење: Парови, Мауи
По потекло од: Јапонија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Airial off the Rip
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО:Just Keep sailing