Subscribe via RSS Feed

Том Juban

Tom Juban

Том Juban
ПОДЕЛБА: Про / Младински
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Pacasmayo / Хаваи
СПОНЗОРИ: Гоја, Четири, Tainos
ВОЗРАСТ: 16
Место на живеење: St-Francoi Гвадалупа
По потекло од: Гвадалупа
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Воздух
Омилена Суводол: St-Ен Гвадалупа
ГОДИНИ сурфање на ветер: 7 години