Subscribe via RSS Feed

Tom Garcia

Tom Garcia

Tom Garcia
Ndarje: Amateur dhe Masters
Ngjarjet e regjistruar: Maui Makani (Aloha Classic)
Sponsorët: Maui International Real Estate Inc. dhe sistemeve të avancuara në ndërtim Elektromontues (ACES)
Moshë: 56
Vendlindja: Makwao, Hi.
Fillimisht nga: N.Y.C.
Leviz Favorite: Aerial Off Buza
Spot Favorite: Ho'okipa dhe kasolle,P.R.
Vite rrëshqitje në ajër: 26 vjet