Subscribe via RSS Feed

Том Гарсија

Tom Garcia

Том Гарсија
Поделба: Аматерски и мајстори
Регистриран Настани: Мауи Makani (Aloha Класик)
Спонзори: Мауи Меѓународната конференција за недвижности АД. и Напредно Изградба електрични системи (ACES)
Возраст: 56
Место на живеење: Makwao, Здраво.
По потекло од: N.Y.C.
Омилена Премести: Воздушната Off усна
Омилено место: Ho'okipa и колиби,P.R.
Години на секое официјално уште: 26 години