Subscribe via RSS Feed

Steve Roy

Steve Roy

Steve Roy
DIVISION: Grand Masters
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë, San Carlos, Maui
SPONZORET: Shitje me pakicë ekip të plotë, Ekipi i Steve Ndërkombëtare
MOSHA: 60
Qytetin e lindjes: Vista California
Fillimisht nga: Cardiff nga Deti, Kaliforni
MOVE FAVORITE: Çdo gjë që kam bërë
SPOT FAVORITE: San Carlos
VJET rrëshqitje në ajër: 21
Motoja: Makina Fast, gratë dashuroj dhe ajrit të mëdha ass.