Subscribe via RSS Feed

Стив Рој

Steve Roy

Стив Рој
ПОДЕЛБА: Големите мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи
СПОНЗОРИ: Тим Комплетна малопродажба, Тим Стив Меѓународниот
ВОЗРАСТ: 60
Место на живеење: Виста Калифорнија
По потекло од: Кардиф од страна на морето, Калифорнија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Ништо што направи
Омилена Суводол: Сан Карлос
ГОДИНИ сурфање на ветер: 21
МОТО: Брзи автомобили, фенси жени и голем газ воздух.