Subscribe via RSS Feed

Скот Хазенбоом

Scott Hazenboom

Скот Хазенбоом
ПОДЕЛА: Мајстори
РЕГИСТРОВАНЕ ДОГАЂАЈИ: Клисура Фреестиле Френзи
СПОНЗОРИ: Клисура Сурф Схоп
ДОБА: 46
Хометовн: Бела Лосос, Вашингтон
Пореклом из: The cold place up north.
ОМИЉЕНА ПОТЕЗ: Shove-it
Омиљено место: Мрестилиште
ГОДИНА Даска за варење: 21
МОТО: You’re doing it right when you’re having fun!