Subscribe via RSS Feed

Скот Hazen дрвото

Scott Hazenboom

Скот Hazen дрвото
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Клисурата слободен стил журки
СПОНЗОРИ: Клисурата Surf Shop
ВОЗРАСТ: 46
Место на живеење: Бел Салмон, WA
По потекло од: На ладно место нагоре на север.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бутам-тоа
Омилена Суводол: Мрестилиште
ГОДИНИ сурфање на ветер: 21
МОТО: Сте го прави тоа право кога сте се забавувате!