Subscribe via RSS Feed

Roxanne Кристенсен

Roxanne Christensen

Roxanne Кристенсен
ПОДЕЛБА: Жените
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Слободен стил журки / Big Air
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Drumheller
По потекло од: Алберта
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Shov-тоа
Омилена Суводол: Мрестилиште
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20
МОТО: Живеат животот во потполност