Subscribe via RSS Feed

Ричард Фостер

Richard Foster

Ричард Фостер
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Класик
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 46
Место на живеење: Хаику
По потекло од: Велика Британија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Back Loop
Омилена Суводол: Lanes
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Flow With the Go