Subscribe via RSS Feed

Питер Кимбал

Peter Kimball

Питер Кимбал
ПОДЕЛБА: Аматерски / мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Santa Cruz/Hatteras
СПОНЗОРИ: Само / Тим придржуваат
ВОЗРАСТ: 51
Место на живеење: Yarmouth Порт , М-р
По потекло од; Чикаго
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бран 360 но не биле во можност да го заврши
Омилена Суводол: Насекаде со бранови и од страна на брегот ветер, но дома пауза е надворешниот Кејп Код beachs
ГОДИНИ сурфање на ветер: Почнуваат да губат брои околу, но 25
МОТО: Од гледав Бркање Маверикс Ми се допаѓа "во живо на сојки"