Subscribe via RSS Feed

Петер Гил

Peter Gill

Петер Гил
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ:Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Ронда (time sponsor)
ВОЗРАСТ: 47
Место на живеење: Бел Салмон
По потекло од: Ottawa / Ванкувер
Омилена Суводол: Doug’s
ГОДИНИ сурфање на ветер: 8