Subscribe via RSS Feed

Nicolas Dudet

Nicolas Dudet

Nicolas Dudet
ПОДЕЛБА: Professional
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Класик
СПОНЗОРИ: Уталожвам Стил, Гоја сурфање на ветер, Dakine, NoLimitz, Chinook Sailing, Team coMra
ВОЗРАСТ: 20
Место на живеење: Хаику, Hawai’i
По потекло од: Cancun, Мексико
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бран 360
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 8
МОТО: Се забавуваат!