Subscribe via RSS Feed

Nicola Terenzi

Nicola Terenzi

Nicola Terenzi
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Класик
СПОНЗОРИ: Nautica Urban, North & Фанатик, Ваш
ВОЗРАСТ: 24
Место на живеење: Gabicce Mare (Италија)
По потекло од: Италија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Shaka
Омилена Суводол: Jericoacoara
ГОДИНИ сурфање на ветер: 10
МОТО: Life is different if you can ride the sea.