Subscribe via RSS Feed

Nathan Mershon

Nathan Mershon

Nathan Mershon
DIVISION: Ekspert
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë, San Carlos, Maui
SPONZORET: Naish
MOSHA: 31
Qytetin e lindjes: Salmon Slammin ', WA
Fillimisht nga: Gjyqtar që favorizon ekipin vendas, AK
MOVE FAVORITE: Backloop, 360
SPOT FAVORITE: Ho'okipa dhe shumë të tjerë!
VJET rrëshqitje në ajër: 20
Motoja: "A ose nuk, nuk ka asnjë përpjekje. "-Yoda