Subscribe via RSS Feed

Натан Mershon

Nathan Mershon

Натан Mershon
ПОДЕЛБА: Експерт
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката, Сан Карлос, Мауи
СПОНЗОРИ: Naish
ВОЗРАСТ: 31
Место на живеење: Slammin "Салмон, WA
По потекло од: Хомер, АК
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Backloop, 360
Омилена Суводол: Ho'okipa и многу други!
ГОДИНИ сурфање на ветер: 20
МОТО: "Дали или не, не постои се обидеме. "-Јода