Subscribe via RSS Feed

Мајкл Wazenski

Michael Wazenski

Мајкл Wazenski
ПОДЕЛБА: Аматерски, Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras, Соединетите Американски Држави
СПОНЗОРИ: Мојата сопруга
ВОЗРАСТ: 47
Место на живеење: Анаполис, Д-р
По потекло од: Cockeysville, Д-р
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Враќајќи се на плажа каде што почнав од
Омилена Суводол: Каде што е топло, ветровито, и имам денот-оф од работа
ГОДИНИ сурфање на ветер: 27
МОТО: Не престануваат да се движат