Subscribe via RSS Feed

Мајкл Ван Sisseren

Michael Van Sisseren

Мајкл Ван Sisseren
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Слободен стил журки
СПОНЗОРИ: Sailworks, Клисурата Surf Shop
ВОЗРАСТ: 48
Место на живеење: Hood River
По потекло од: Амстердам
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бутам него
Омилена Суводол: На ѕид
ГОДИНИ сурфање на ветер: 35
МОТО: Никогаш не сте премногу стари за да дознаете нов трик