Subscribe via RSS Feed

Matteo Spanu

Matteo Spanu

Matteo Spanu
ПОДЕЛБА: pro
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: jp Aloha Classic
СПОНЗОРИ: Tabou Gaastra Al360 Arbeke julbo
ВОЗРАСТ: 38
Место на живеење: Oristano
По потекло од: Италија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Air chachoo
Омилена Суводол: Capo Mannu , ponta preta, Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 18 години
МОТО: respect