Subscribe via RSS Feed

Martin Бергерон

Martin Bergeron

Martin Бергерон
ПОДЕЛБА: Господар и аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Класик
СПОНЗОРИ: Оставете и Sailboard Мауи
ВОЗРАСТ: 49
Место на живеење: Квебек Сити
По потекло од: Квебек Сити
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Убиец јамка
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Живеат својот сон