Subscribe via RSS Feed

Leonhard Jamaer

Leonhard Jamaer

Leonhard Jamaer
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Classic Maui
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи, Фанатик, Xcel, Black Project Fins
ВОЗРАСТ: 23
Место на живеење: Kiel
По потекло од: Germany
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Воздух Taka
Омилена Суводол: too many
ГОДИНИ сурфање на ветер: 10
МОТО: you dont go, you wont know