Subscribe via RSS Feed

Лоренс Farnell

Lawrence Farnell

Лоренс Farnell
ПОДЕЛБА: Аматерски, Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Lisa G, Team Abide
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Tiverton, RI
По потекло од: М-р
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Big Air
Омилена Суводол: Little Rhody
ГОДИНИ сурфање на ветер: 18
МОТО: “Sometimes you eat the bar, and sometimes the bar eats you