Subscribe via RSS Feed

Џош Стоун

Josh Stone

Џош Стоун
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи
СПОНЗОРИ: Гоја
ВОЗРАСТ: 42
Место на живеење: Kuau, Мауи
По потекло од: Kailua, Oahu
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Super vertical, hard hit aerial
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 31 години!!! WHOLLY SHIT!
МОТО: Life experience is the only measure of real wealth…so have fun!