Subscribe via RSS Feed

Jordan Reid

Jordan Reid

Jordan Reid
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, San Carlos
SPONZORET: Dakine, RRD
MOSHA: 20
Qytetin e lindjes: Pleasanton, Kaliforni
Fillimisht nga: Pleasanton, Kaliforni
MOVE FAVORITE: Shaka dhe të mëdha ajrore
SPOT FAVORITE: Maui dhe të tjerët shumë tek lista
VJET rrëshqitje në ajër: 12
Motoja: Dërgoje ...