Subscribe via RSS Feed

Јордан Рид

Jordan Reid

Јордан Рид
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Сан Карлос
СПОНЗОРИ: Dakine, RRD
ВОЗРАСТ: 20
Место на живеење: PLEASANTON, Калифорнија
По потекло од: PLEASANTON, Калифорнија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Shaka и голема воздух
Омилена Суводол: Мауи и многу други на листата
ГОДИНИ сурфање на ветер: 12
МОТО: Испрати ...