Subscribe via RSS Feed

John Heeren

John Heeren

John Heeren
DIVISION: Masters
NGJARJE REGJISTRUAR: Freestyle Frenzy dhe Big Air
SPONZORET: Në dispozicion
MOSHA: 49
Qytetin e lindjes: Memphis, TN
Fillimisht nga: Wichita, KS
MOVE FAVORITE: Manipulim mia 3.8
SPOT FAVORITE: Korridori dhe Lumi pistoletë
VJET rrëshqitje në ajër: 35 me boshllëqe të mëdha
Motoja: E mirë e saj në Hood!