Subscribe via RSS Feed

Џеф Хендерсон

Jeff Henderson

Jeffrey Henderson
ПОДЕЛБА: Masters/Pro
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha, Classic
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи, STK
ВОЗРАСТ: 51
Место на живеење: Sprecks
По потекло од: Vermont
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Windsurfing
Омилена Суводол: The Pit
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Sail more, talk less