Subscribe via RSS Feed

Џејк Милер

Jake Miller

Џејк Милер
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: WADDELL, Пиштол, Клисурата Big Air, Makani
СПОНЗОРИ: Четири, Гоја, Dakine, Смит Оптика, Xensr, +H2O, MFC, Чинок
ВОЗРАСТ: 36
Место на живеење: MAKAWAO, Хаваи
По потекло од: Каспер, Вајоминг
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бран 360
Омилена Суводол: Сан Карлос Мексико
ГОДИНИ сурфање на ветер: 21
МОТО: Уживаат во моментот