Subscribe via RSS Feed

Gerritt Rutgers

Gerritt Rutgers

Gerritt Rutgers
DIVISION: Mart Vjetër (Masters), dhe Amateur (duke supozuar që unë nuk e drejtuar nga e energjisë!)
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz
SPONZORET: Zyrat Ligjore të Gerritt A. Rutgers
MOSHA: Unë jam Pesëdhjetë! Pesëdhjetë vjet më e vjetër, dhe unë mund të zmbrapset, dhe shtrirje,… dhe goditje!
Qytetin e lindjes: San Mateo, CA
Fillimisht nga: Big Bang
MOVE FAVORITE: Nga punë me ujin
SPOT FAVORITE: Poshtë rrugës
VJET rrëshqitje në ajër: 29
Motoja: Gjyqtari Na vjen keq, Unë nuk jam në dispozicion që pasdite, por unë mund ta bëjë këtë në mëngjes.