Subscribe via RSS Feed

Ernie Thurlow

Ernie Thurlow

Ernie Thurlow
DIVISION: Amateur dhe Masters
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë
SPONZORET: X-Ply Decals
MOSHA: 47
Qytetin e lindjes: Mountain View, CA
Fillimisht nga: Washington State
MOVE FAVORITE: Push Loop
SPOT FAVORITE: Dport, Waddell, Rio Vista, 3rd, San Carlos + +
VJET rrëshqitje në ajër: 16
Motoja: OOTO