Subscribe via RSS Feed

Ерни Thurlow

Ernie Thurlow

Ерни Thurlow
ПОДЕЛБА: Аматерски и мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: X-Ply Decals
ВОЗРАСТ: 47
Место на живеење: Mountain View, CA
По потекло од: Вашингтон членка
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Push Loop
Омилена Суводол: Dport, WADDELL, Rio Vista, 3rd, Сан Карлос + +
ГОДИНИ сурфање на ветер: 16
МОТО: OOTO